gratis värdering

Fritidshus på inhägnad hörntomt söker ny ägare!

Gyllebo, Lindövägen 2

Boarea
59 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 788 m²
Slutpris
920 000 kr

På inhägnad hörntomt i natursköna och populära Gyllebo finns detta "Boro Vitsippan" nu till försäljning. Huset är i behov av ny kärlek och underhåll. Stort allrum med eldstad och utgång till trädäck åt söder. Ett stort sovrum åt väster och två mindre åt norr. Ett av de mindre sovrummen har dörr till förvaringsutrymme. Badrum med duschplats. Kök med separat matplats. Nya golv är lagda 2013.
Friliggande isolerat gästhus.
Välskött styrelse och förening som sköter vatten, avlopp och vägfrågor. Området präglas av vackra strövområden, med promenadavstånd till Gyllebosjön med bad och fiske (fiskekort krävs). 15 km till Simrishamn och ca 6 km till havet och Lilla Viks båda golfbanor. 4 km till Waldorfskolan i Rörum.

Fastigheten säljes med en s.k. FRISKRIVNINGSKLAUSUL, dvs. säljarna har inget ansvar för dolda fel efter försäljningen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för innebörden av detta.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/