gratis värdering

Välkommen till Österlen och Glimminge B&B!

Glimminge, Stjärnevägen 74

Boarea
294 m²
Antal rum
9 rum
Tomtarea
1 144 m²
Slutpris
4 950 000 kr

Välkommen till Österlen och Glimminge B&B! Ett paradis för gästen att trivas i! Bevis på detta är de väldigt goda betygen från gästerna. Eller vad sägs om ett genomsnittsbetyg om 9,8 från nästan 200 gäster på booking.com? Nästan hälften av alla gäster är dessutom återkommande.

Denna klassiska skånelänga i vinkel har ett högt och fritt läge bland böljande fält. Totalrenoveringen under åren 2003-2008 skedde med varsam hand och med en perfekt balans mellan funktion och charm. Vattenburen värme från jordvärme, fiber-anslutet och förbesiktigat.

Den egna bostaden, som vi finner vi på övre plan, nås via en separat ingång från en privat del av trädgården. Bostaden är ljus och öppen, rymmer allt du behöver och här bjuds på milsvid utsikt. På markplan finner vi fyra helt unika dubbelrum med varsitt eget helkaklat badrum. Därtill flera sällskapsytor i form av ett litet bibliotek, frukostrum och ett stort trädgårdsrum med härliga glaspartier och en värmande kamin. Bakom kulisserna finns en reception, ändamålsenliga förråd och ett väl utrustat kök med separat bakrum.

Promenad och cykelavstånd till Skillinge fiskeläge med sin teater och hamnkrog, Gislövs kulturby med Karnelunds Krog & Rum och Tranes Handelskompagni samt till Glimmingehus.

I priset ingår all maskinell utrustning och rörelseinventarier. Säljaren gör inget anspråk på namn eller domännamn. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för detaljerad information.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/