gratis värdering

Perfekt disponerad villa som ger ett rymligt och funktionellt boende

Skillinge, Jungmansgatan 6

Boarea
154 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 025 m²
Slutpris
2 750 000 kr

Välkommen till denna trevliga villa i Skillinge fiskeläge. Dispositionen är perfekt lämpad för den som vill ha ett rymligt och funktionellt boende. Eller vad sägs om ett stort sällskapsrum med öppen spis, väl tilltaget kök, tre våtrum, fem sovrum och ett 40 m² stort inglasat uterum. Dessutom vattenburen värme från luft/vatten-värmepump, fiber, mycket gott om förvaringsutrymmen och ett generöst dubbelgarage, tillgängligt även inifrån från huset.

Ett av sovrummen på nedre plan har egen ingång och vore passande för dig som vill bedriva någon typ av verksamhet från hemmet.

Trädgården är uppvuxen med häckar som skyddar mot både insyn och vind. Det stora inglasade uterummet är centralt placerat och härifrån når vi ett stort trädäck med vedeldad badtunna, väl skyddad bakom en mur. Trädäcket sträcker sig runt huset för att fånga solen i flera väderstreck. Vi vinner även en köksträdgård, omgärdad av en häck i avenbok. I ena hörnet, perfekt placerad för sista kvällssolen, finner vi ytterligare en uteplats.

På promenadavstånd når vi havet, skogen mot Örnahusen, hamnkrog, diversehandel, teater med vinbar, små butiker och anrika Köpmangården med sin livsmedelsaffär. Skillinge är ett levande samhälle med över hundra företag och förskola.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/