gratis värdering

Strax väster om Simrishamn, i Järrestadtorp, finns denna välskötta villa som nu söker ny ägare.

Järrestadtorp, Järrestadtorpsvägen 11

Boarea
166 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 528 m²
Slutpris
1 700 000 kr

Välskött 1 ½- plans villa, uppförd 1919, löpande renoverad under åren 1975-2013. 1988 gjordes bostaden om till permanentbostad. Villan har en trevlig trädgård med bl.a. en damm, köksland, perenna växter, gräsmattor och flera uteplatser. Rymligt kök med matplats och utgång till uteplats med kvällssol, sovrum i anslutning till kök, ett stort vardagsrum i vinkel, badrum med dusch och separat mindre tvättstuga. Övervåning med två gavelsovrum , badrum och allrum i kupa åt väster. Utöver detta så finns det ett friliggande isolerat garage, ett 8-kantigt gästhus och en friggebod.
På cykelavstånd, ca 3 km, finns mataffär, förskolor, grundskolor och en gymnasieskola, en simhall och en sporthall. Från bostaden når man riksväg 11 på 5 minuter för vidare färd mot Tomelilla, Ystad och Malmö.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/