gratis värdering

Välkommen till Österlen och Vårgårda!

Sälshög, Sälshög Vårgårda 1162

Boarea
115 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 337 m²
Slutpris
1 650 000 kr

Välkommen till Österlen och Vårgårda, med ett alldeles fritt läge på slätten! Gården är en klassisk skånelänga i vinkel och har många fördelar. Boningshuset har idag allt du behöver, med bl.a. tre sovrum, sällskapsytor med kamin, två badrum varav ett totalrenoverades 2014. Stor potential finns också i den oinredda vinden. Här har golvbjälklaget, vad det verkar isolerats/riktats och både takkupor och ett stort gavelfönster bjuder på milsvid utsikt.

Ekonomidelen som mäter mäktiga 23 *6,5 m är i gott skick och skulle fungera perfekt för dig som vill bedriva någon typ av verksamhet eller behöver stort garage. Både denna del och boningshuset fick helt nytt yttertak så sent som 2002.

Några kilometer bort ligger Tomelilla med all önskvärd service och bra kommunikationer med buss till Lund eller tåg till Malmö/Köpenhamn.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/