gratis värdering

Tegelvilla högt belägen på lugn gata i Borrby

Borrby, Dalgatan 5

Boarea
125 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 553 m²
Slutpris
1 475 000 kr

Trevlig röd tegelvilla i attraktiva Borrby med vattenburen värme via luft/vattenvärmepump, delvis dränerad källare och härlig trädgård med söderläge. Sovrum, kök med matplats, tv-rum med utgång till altan åt söder, stort vardagsrum och ett badrum på entréplan. Två sovrum varav ett med utgång till balkong åt väster, toalett och en klädkammare på övervåningen. Källare under hela huset med gästrum, tvättstuga, torkrum, garage och förrådsutrymmen.
Härlig äldre trädgårdstomt med bl.a. ett trädgårdsland. En extra tomt ingår i försäljningspriset.
Bostaden ligger centralt i Borrby med gångavstånd till all tänkbar service såsom apotek, bank, ICA-butik, vårdcentral och busstation.
Ca 4 km till finaste sandstrand och strövområden. Goda bussförbindelser till Simrishamn och Ystad, för vidare resa med tåg till Köpenhamn. Till Simrishamn är det ca 15 km och till Ystad ca 35 km.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/