gratis värdering

Villa på hörntomt i centrala Simrishamn

Simrishamn, Kristianstadsvägen 3

Boarea
140 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
717 m²
Slutpris
2 500 000 kr

Gedigen 30-tals villa på hörntomt alldeles vid Brunnsparken i centrala Simrishamn. Villan har en trevlig trädgård med bl.a. en äppelallé, fjärilsbuskar, stensatt uteplats mm. Vattenburen värme från luft/vatten värmepump. Kök med mindre matplats, vardagsrum i anslutning till hall och kök, ett sovrum och badrum med dusch. På övervåningen finns det två sovrum, ett allrum i kupa åt väster samt en toalett. Utöver detta så finns det en hel källare som för många år sedan tjänat som mjölkaffär. Kanske kan denna delen göras om till en mindre bostad eller ateljé? Källaren är nåbar både från markplan och utifrån.
En kort promenad från havet och Simrishamns centrum. Gångavstånd till gamla Simrishamn och Tobisviks fina badstrand. Strövområden mot Baskemölla och Bäckhalladalen med underbar natur.

Fastigheten säljes med en s.k. FRISKRIVNINGSKLAUSUL, dvs. säljarna har inget ansvar för dolda fel efter försäljningen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för innebörden av detta.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/