gratis värdering

Rymliga enplanshus med havsutsikt!

Skillinge, Möllevångsgatan 3

Boarea
155 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
942 m²
Slutpris
2 000 000 kr

Välkommen till Skillinge på Österlen och detta rymliga enplanshus med havsutsikt! Här finner vi allt i ett plan och totalt fem sovrum. Därtill en insynsskyddad och uppvuxen trädgård i perfekt solläge och ett stort luftigt uterum. Med lite kärlek kan detta hus tas tillbaka till dess forna glans.

Bostaden är ljus och har stora ytor som är perfekta för umgänge. Uteplatsen kan nås genom köket, vardagsrummet och ett av de fem sovrummen som bostaden har att erbjuda. Uterummet tar man sig till via köket, men även trädgården. I det rymliga vardagsrummet finns det stora fönster och en vacker kamin. Bostaden har även ett förråd, som kan bli en perfekt verkstad för den händige. Därtill garage i anslutning.

Trädgården består av en gräsmatta som är inramad av höga häckar. Det finns buskar och träd på både framsida och baksida av tomten. I trädgården finns det även två friliggande och isolerade förråd.

Skillinge är ett vackert beläget område omringat av grönska och fantastiska möjligheter. Här finner du allt från restauranger och kaféer till förskola och teater. Huset ligger ovanför den äldre bebyggelsen i fiskeläget och en kort promenad bort finns småbåtshamnen och hamnkrogen. Med cykel når du snabbt de närliggande sandstränderna.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/