gratis värdering

Bummelgården! Fyrlängad gård med en extra villa.

Glimminge, Stjärnevägen 70

Boarea
265 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
11 347 m²
Slutpris
5 950 000 kr

Välkommen till Bummelgården på Österlen! På fritt läge bland öppna fält och med cykelavstånd till havet och Skillinge fiskeläge finner vi denna genuina gård och en extra enplansvilla därtill. Totalt 11 347 kvm mark. Detta är sannerligen en möjligheternas gård! Nuvarande ägare driver ett litet ölbryggeri med servering och därtill hyr de ut den extra villan. Fastigheten passar som boende med stora möjligheter att ta emot gäster, men även för dig som har intresse i odling eller djurhållning. Eller varför inte för någon typ av verksamhet, till exempel ett kafé eller en butik? Här finns mycket lämpliga parkeringsmöjligheter.

Den fyrlängade gården uppfördes 1873 och boningsdelen totalrenoverades runt år 2000. Då grävdes golven ur och en betongplatta med vattenburen golvvärme anlades. Då murades även många av ytterväggarna om från grunden och all el och vvs drogs om. Under senare år har nuvarande ägare genomförd många större förändringar, bland annat installerat nytt värmesystem, skapat bryggeriets servering, ommålning av samtliga fasader etc. Ett mycket inbjudande och trevligt hem med många genuina detaljer så som spegeldörrar, synliga bjälkar, putsade väggar och eldstäder. Fiberanslutning finns.

Den fristående villan uppfödes i början av 80-talet och är ett lättskött hus med många sovrum. Används idag för uthyrning, med goda hyresintäkter.

Utemiljön är alldeles underbar och består av en härlig skyddad innergård och en uppväxt gammaldags trädgård med buxbom och uppväxta träd. Därtill finner vi en stor ändamålsenlig parkering och en rejäl bit åkermark att nyttja för djur eller odling.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/