gratis värdering

Fritidshus med gäststuga på unikt läge

Kyls strand, Kyhls Skogs väg 16

Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
564 m²
Slutpris
5 100 000 kr

Välkommen till Österlen och detta helt unika läge vid Kyls strand! Här finner vi ett fritidshus och tillhörande gäststuga på allra första parkett. Havsutsikten har vi både från stugan och det väl tilltagna trädäcket. I stugan finns en bastu, som öppnar upp för bad året om.

Boningshuset har trots sin storlek det du behöver. Vi finner kök, badrum med tvättpelare, bastu, sällskapsutrymmen och sovloft. Stugan renoverades och fick en tillbyggnad senast 1989. Fastigheten har anslutning till både fiber och det kommunala vatten- och avloppssystemet. Gästhuset är av äldre karaktär och har charmiga äldre trägolv.

Detaljplanen för området tillåter totalt 150 m² byggarea för boningshuset och sidobyggnad.

Området kring Kyls kritvita stränder är helt underbara och perfekta för dig som gillar bad och stränder. Här finns även fantastiska möjligheter att njuta av skog och natur, eller varför inte ta en cykeltur in till Skillinge, där du bl.a. finner Hamnkrog, teater med vinbar, butiker och kaféer.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/