gratis värdering

Trevligt hus med insynsskyddad trädgård i perfekt solläge!

Skillinge, Seymours väg 29

Boarea
107 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
906 m²
Slutpris
1 850 000 kr

Välkommen till Skillinge på Österlen och detta trevliga hus med insynsskyddad trädgård i perfekt solläge! Emma Jönsson var verksam lärarinna i Skillinge under åren 1919 – 1951 och lät därefter uppföra huset. Massiva trägolv, bevarad fiskbensparkett och fruktträden i trädgården är några av spåren från denna svunna tid.

Huset har en fin disposition med sovrum och WC på båda plan. Vi finner även väl tilltagna sällskapsrum. Huset har en stabil stomme, vattenburen värme från luft/vatten-värmepump (2011/2012) och fiber finns inkopplat.

Trädgården är väl tilltagen, i perfekt läge mot sydväst och omges av uppvuxna häckar. Vi finner äppleträd, körsbärsträd, plommonträd, rönnbär, syren, fjärilsbuske etc.

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen och är ett levande samhälle med förskola, livsmedelsbutik, hamnkrog, teater, pizzeria, teater, kaféer och små butiker. Byns företagarförening har ca 120 företag anslutna! De kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel och i byn finns både vedeldad bastu och en badbrygga.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/