gratis värdering

Löderup, Österlenvägen 798-12

Boarea
154 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
2 004 m²
Slutpris
1 700 000 kr

I utkanten av Löderups kyrkby, med milsvid utsikt över det skånska slättlandskapet finner du denna väl disponerade bostad. Genomgående generösa ytor i kombination med en funktionell planlösning, där öppna sällskapsytor och väl tilltagna sovrum finns att tillgå. Bostaden passar såväl som permanent boende som fritidshus. Nyligen renoverat kök och badrum! Vattenburen värme från fjärrvärme och en värmande kamin!

Även tomten är väl tilltagen! Lummig, uppvuxen och insynsskyddad, fördelad i en stor trädgårdstomt och en del som idag består av en ängsmark. I trädgården finner vi växlande grönska av blommande buskar, flertalet äldre fruktträd och rabatter. Här finns även ett härligt upphöjt trädäck i väst som inbjuder till sköna stunder när vädret tillåter samt flertalet stenlagda uteplatser i direkt anslutning till bostaden. Den lilla ängen i söder lämpar sig väl för odling, för den som vill. Vid fastighetens östra gräns finns ett friliggande garage om ca 25 m² samt en biluppställningsplats.

Gångavstånd till Löderups förskola och skola! Varmt välkommen på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/