gratis värdering

Välbyggda villa med tillhörande gästhus

Sandbacka, Curt Ols väg 7

Boarea
180 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 260 m²
Slutpris
4 800 000 kr

Välkommen till Österlen och denna välbyggda villa med tillhörande gästhus! Denna dröm skapades från grunden 2003 och passar både som permanent boende eller som fritidshus. Mitt i naturen och en kort promenad till Sandbackas kritvita strand.

I boningshuset finner vi stora öppna ytor och spännande lösningar. Öppet upp i nock, gångbro som förbinder de två sovrummet på övre plan, kamin mitt i sällskapsrummet, rejält tilltaget kök med bänkskivor i massiv granit, helkaklat badrum med bubbelbad etc. Även gästhuset har ett helkaklat badrum. Genomgående vattenburen golvvärme och fiber finns.

Den insynsskyddade tomten är perfekt vänd mot solen och vid sämre väder finns ett rymligt glashus att avnjuta middagen i. Vi finner både stensättningar och gräsytor, samt en rad olika träd, buskar och växter. Vildrosor, syrén, fläder, murgröna, rönnbär, lavendel, ek etc. Som komplement till boningshus, gästhus och glashus, så finns även en isolerad friggebod.

Den kritvita sandstranden nås med en kort promenad och då det inte finns några allmänna parkeringsplatser i närheten upplevs stranden på bästa vis!!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/