gratis värdering

Väl omhändertagen fritidsstuga på naturnära läge

Södra Lökaröd, Genvägen 16

Boarea
50 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 239 m²
Slutpris
920 000 kr

På Genvägen 16 finner vi denna väl omhändertagna fritidsstuga på naturnära och avslappnande läge. Stugan med sina ca 50 kvm är funktionellt planerad med gott om förvaring och här finner ni alla moderniteter som ni kan tänkas behöva. Till stugan finns ett uterum om ca 15 kvm, ett stort trädäck som slingrar sig runt stugan samt en friliggande redskapsbod med tillhörande förvaring.

Här har ni inte långt till havet i öster. För den som inte gillar havsbad finns en 50 meters bassäng i Degeberga. Strövområden alldeles runt knuten och närhet till djur och natur kring Brösarps Backar. En plats att släppa vardagens stress - kasta av skorna, luta er tillbaka och njut av det fridfulla livet.

I Brösarp finner ni all service som ni behöver samtidigt som en timmes bilfärd tar er till Skånes västkust och puls. Här erbjuds närhet till allt som Österlen har att erbjuda med orter som Kivik och Simrishamn i öster.

Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/