Dela på Facebook gratis värdering

Charmigt gatuhus med gästhus och pool!

Simrishamn, Parkgatan 5

Boarea
185 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
871 m²
Pris
4 250 000 kr
Kommande

Välkommen till centrala Simrishamn och detta härliga gatuhus med gästhus och pool! Perfekt för dig som söker generationsboende, ett uthyrningsobjekt eller vill kunna ta emot tillresta gäster. Gästhuset skulle ju även fungera ypperligt som hemmakontor. Läget är en stor fördel, då detta är lugna kvarter ett stenkast från Brunnsparken och med gångavstånd till centrum, hamnen, strand- och bassängbad, samt skolor och kommunikation.

Boningshuset uppfördes 1929 och har ett vackert exteriört uttryck, med spröjsade fönster och lertegel på taket. Fasaden renoverades 2011-2012. Vattenburen värme från luft/vatten-värmepump. Mycket av den gamla charmen är bevarad och samtidigt finns det möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel. Gästhuset uppfördes 2003. Det murades då i leca-sten och har fönster med isolerglas. Smart rumsdisposition med vardagsrum och kök i ett rum, badrum samt tre sovrum.

Den rymliga trädgården är omgärdad av ett skyddande plank. Här finns en pool, gräsytor och ett flertal uteplatser i olika väderstreck. Perfekt för att avnjuta soliga sommardagar. Därtill uppfart med garage/förråd.

FÖRSTA VISNINGEN SKER HELGEN 5-6 JUNI. ANMÄL DITT INTRESSE (INTRESSEANMÄLAN NEDAN) FÖR MER INFORMATION.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/