gratis värdering

Skillinge, Skolgatan 4

Boarea
130 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
325 m²
Slutpris
4 550 000 kr

Välkommen till Skillinge fiskeläge på Österlen och denna väl omhändertagna bostad, med en spännande historia! Huset uppfördes år 1870 och nyttjades fram till 1920-talet som skola och därefter fram till slutet på 80-talet som kyrkosal för Lutherska Missionsföreningen. Nuvarande ägare har skapat ett välkomnande och modernt hem. Rumsdispositionen är smart, med härliga sällskapsrum, sovrum och badrum på både markplan och ovanvåning. Vi finner många genuina detaljer, som synliga takbjälkar, spegeldörrar, spröjsade fönster, kamin och en liten vinkällare. Fiberanslutning finns.

Trädgården är precis lagom i storlek och växtlighet som skyddar mot insyn. Vi finner ett växthus och flera olika förrådsutrymmen, varav ett är isolerat och kanske kan utvecklas vidare till gästhus. Fin kontakt med havet i gattet mellan grannhusen. Gräsytor och stenlagda uteplatser samsas med en mängd växter, så som magnolia, blåregn, buxbom, rosor, lavendel, dvärg-syrén, pioner, hortensia, rhododenrohn och klotkörsbärsträd.

Läget är perfekt, på en liten höjd i anslutning till Skillinges äldre bykärna och med utsikt över havet. Gott om parkeringsplatser på torget utanför och en kort promenad bort når vi havet, hamnkrogen diversehandel, teater, små butiker och anrika Köpmangården med sin livsmedelsaffär. Skillinge är ett levande samhälle med över hundra företag och förskola.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/