gratis värdering

Fritt beläget torp där grannfastighet ingår i köpet!

Vitebro, Vitebrovägen 126

Boarea
60 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
2 430 m²
Slutpris
1 525 000 kr

Välkommen till detta fritt belägna torp där en extra grannfastighet ingår i köpet! Exteriört väl underhållet och i klassiskt rött med vita knutar. Vi finner bevarade detaljer från denna tid, så som spegeldörrar, dörrfoder och lister. Här är närheten till naturen med bokskogar och ängsmarker slående.

Boningshuset har en smart rumsdisposition med flera sällskapsrum på markplan och förhållandevis gott om sovplatser på övre plan. Huset har ett vattenburet värmesystem och även en kamin i allrummet. I anslutning till torpet finns ett garage i gott skick och några ytterligare förrådsbyggnader.
Trädgården består av två delar, dels en gammaldags trädgård i anslutning till torpet och dels en ytterligare fastighet i form av en äng. Den förstnämnda är uppvuxen, insynsskyddad och ramas snyggt in av ett vitt staket. Större träd, blandas med häckar och gräsytor. Från en stor stenlagd uteplats har vi utsikt över ängsmarkerna som omgärdar tomten och i horisonten skymtas ångtåget som sommartid går mellan Brösarp och Sankt Olof. Ängen, som omgärdas av häckar och träd användes förr som odlingsmark och en förfallen jordkällare vittnar om svunna tider. Du bestämmer själv om denna fastighet fortsatt ska vara äng, avyttras eller bebyggas. På en del av ängen planterades 2015 äppelträd.

I Sankt Olof, som finns på 1 km avstånd, finns livsmedelsbutik, skola, populära kaféet Byvägen 35 samt ett tempererat utomhusbad.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/