gratis värdering

Avstyckad gård med ett lugnt och naturskönt läge och vacker utsikt!

S:t Olof, Älmhultsvägen 8

Boarea
141 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
5 589 m²
Slutpris
4 600 000 kr

3-längad avstyckad gård med ett lugnt och naturskönt läge ca 2 km från Sankt Olof. Sedan 2006 och under några åt framöver har bostaden renoverats och är nu en trivsam bostad med kök från Smedstorps kök, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum med eldstad, toalett, groventré och två sovrum på entréplan. Övre plan har ett gavelsovrum med utsikt över skog och mark, hall med kupa samt två dolda gästrum och vindsutrymme däremellan.
F.d. stall och loge uppfört i korsvirke, om ca 370 m². Detta tak är lämpligt för solpaneler. Här finns det möjlighet att ha djur då stall och loge har goda förutsättningar för hästhållning, får, höns osv. Önskar man att utöka bostaden med mer boyta är detta också en möjlighet.
Marken som tillhör är på totalt 5 589 m² med goda odlingsmöjligheter med sluttning mot söder. Vinodling skulle passa utmärkt.
På Österlen är möjligheterna oändliga!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Lina Lundberg
Lina Lundberg
Ansvarig mäklare
/