gratis värdering

Brösarp, Albovägen 30

Boarea
193 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 194 m²
Slutpris
2 650 000 kr

Ståtlig villa i handslaget tegel med härligt anlagd trädgård och pool! Villan har de senaste åren genomgått en fullständig renovering, bl.a. två nya badrum, nytt kök, tak, samtliga ytskikt och golv, luft/vatten-värmepump, två kaminer etc. Smart planlösning, rejäl takhöjd och genomgående ljust och fräscht! Genomgående ekparkett på golven. Vi finner flera olika sällskapsutrymmen på markplan och då huset är brett är även ovanvåningen väldigt rymlig. I huset har drivits såväl affär som café och möjligheter i form av läge, parkering och egen ingång, finns att återigen starta verksamhet. Vattenburen värme från nyligen installerad luft/vatten-värmepump och fiberanslutning finns.

Stora investeringar har gjorts i trädgården, där inbjudande uteplatser och miljöer har skapats. Därtill har en uppvärmd pool anlagts, inkl. trädäck och exklusivt poolskydd. Utemiljön skapar tillsammans med den inglasade verandan en oas att njuta i!

Brösarp erbjuder närhet till natursköna vandringsleder. Här finns även välsorterad affär, bensinmack, läkarstation med apotek, pizzeria, café och skola. Därtill finner vi på gångavstånd två prisbelönta matupplevelser i Brösarps Gästgifveri & SPA och Talldungens Gårdshotell. Bra förbindelser bussförbindelser till såväl Kristianstads flygplats som Lund/Malmö.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/