gratis värdering

S:t Olof, Bokevägen 2

Boarea
105 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 532 m²
Slutpris
1 600 000 kr

Välkommen till Österlen och detta 30-tals hus med charm, prunkande trädgård och gårdshus med potential! Husets karaktär är välkomnande med många genuina detaljer, så som spegeldörrar, burspråk, eldstad, trägolv och spröjsade fönster. Husets rumsdisposition är smart, med härliga sällskapsrum på nedre plan, tre sovrum på övre och WC i två plan.

Ur ett funktionellt perspektiv, så har huset förbättrats över åren, och har dessutom fiber, larm och vattenburen värme från luft/vatten-värmepump.

Trädgården är alldeles fantastik och prunkande. Den har något att brås på, då här under alla år och fram till slutet av 70-talet fanns en Handelsträdgård. I folkmun känd som ”Bengtssons”. Här samsas gröna ytor med träd, buskar och allehanda växter. Perfekt vänd mot söder. I trädgården finns också ett gårdshus, med potential för den med idéer.

Kvarteret är lugnt och grönskande natur finns runt knuten. Sankt Olof är ett levande samhälle med förskola, skola, ICA-butik, egen skivbutik och inte minst omtyckta Byvägen 35; byns ekologiska hembageri & restaurang.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/