gratis värdering

Skillinge, Strandgatan 1

Tomtarea
509 m²
Slutpris
2 100 000 kr

Välkommen till anrika Skillinge Hamnkrog på Österlen! På ett riktigt A-läge invid småbåtshamnen i detta trevliga fiskeläge ligger hamnkrogen, som gjort sig ett namn sedan 70-talet. Byggnaden har över åren vid flera tillfällen byggts om och utvecklats. Idag ryms här en offentlig del för gäster med bar och stora matsalar (totalt godkänd för 100 gäster). I övrigt finns fullt utrustat kök och övriga nödvändiga utrymmen för att bedriva verksamheten. Uteserveringen med plats för ca 40-50 gäster är perfekt vänd mot eftermiddags- och kvällssol. Från både uteservering och matsal bjuds gästerna på fri utsikt över hamn, hav och Skillinges äldre bebyggelse. Det finns gott om parkeringar i hamnområdet.

Under de första åren drev Bosco Stefanovic krogen och därefter tog Peter Hepp över verksamheten. Peter drev med framgång krogen mellan 1980 - 2005. Hamnkrogen var så sent som 2017 med i White Guide. Nu är det dags för en ny kraft i byn!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/