gratis värdering

Arkitektritade skånelänga med pool

Brantevik, Haslevägen 15

Boarea
220 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
862 m²
Slutpris
5 950 000 kr

Välkommen till Brantevik på Österlen och denna arkitektritade skånelänga med pool! Ett stilrent, modernt och spännande hem på högt och lugnt läge i byn. Klara dagar skådas Bornholm i horisonten!

Dispositionen är en härlig blandning av öppna sociala ytor och privata utrymmen. Vi finner en ljus och spännande miljö med b.la. öppet upp i nock, runda mjuka hörn, kamin, takfönster och franska balkonger, skjutdörrar och mycket glaspartier mot den insynsskyddade trädgården. Totalt finns fem sovrum, tre badrum och flera olika sällskapsutrymmen.

Trädgården nås från totalt fem dörrar, i olika väderstreck. Ett mycket välkomnande hem som uppfördes 2004 och all modern komfort att önska, så som ett vattenburet värmesystem och fiberanslutning.
Den lättskötta trädgården består till stor del av stenläggningar och trädäck. Här finns både uppvärmd badtunna och pool. Lätt bakåtlutad med ett kallt glas i handen, skådas stjärnorna och föreställningen ackompanjeras av fågel- och grodsång. Trädgården mot gatan är traditionell med stenläggningar och buxbom, medan den privata innergården har ett stramare modernt uttryckt. Skyddat mot både vind och insyn och med bästa solläget! Genomgående mycket trevlig och uppvuxen trädgård. Biluppställningsplats utanför grovingång och ett separat rymligt förråd.

Huset är beläget på en mycket lugn återvändsgata i det charmiga fiskeläget. På Brantevik finns flera krogar och på "Grönet" kan du ta ett dopp eller promenader utmed havet. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/