gratis värdering

Kivik, Esperödsallén 16

Antal rum
3 rum
Tomtarea
481 m²
Slutpris
3 750 000 kr

Välkommen till Österlen och denna söta pärla på Kiviks fiskeläge! Här kan vi förutom en fri utsikt över äppellundar och hav, även njuta av en bostad som både funktionellt och för ögat fulländad. Skapad under åren 2016-2017. Vi finner nu ett modernt och inflyttningsklart boende med vattenburen värme, fullt utrustat kök, helkaklat badrum med plats för tvättmaskin och extra WC på övre plan etc. Samtidigt är detta en mysig plats för att varva ner och njuta av en värmande kamin och många genuina attribut, som synliga takbjälkar, spegeldörrar, spröjsade fönster, trägolv och specialsnickrade detaljer.

Trädgården är underbar med härliga stenläggningar, kullerstensbelagd infart, vacker smidesgrind och havsutsikt. Via servitut finns även rättighet att nyttja ett extra område om 30 m² där ett förråd om ca 15 m² är under uppförande.

Omgivningarna passar perfekt för dig som vill ha natur och hav runt hörnet. Ta en promenad till hamnen och Kivik eller vandra till Haväng eller Stenshuvud. Kivik är kanske den mest mytomspunna byn på hela Österlen. Här finns även all tänkbar service, som t.ex. livsmedelsbutik, förskola, skola, restauranger, butiker, caféer och goda bussförbindelser. Du har även Esperöds Herrgård och Esperöds arboretum som granne!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/