gratis värdering

Backåkra, Ahlgrens Väg 51

Boarea
172 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
961 m²
Slutpris
5 200 000 kr

Nu ges chansen att förverkliga drömmen! På svårslaget läge, mellan Backåkra och Sandhammaren finner ni denna rofyllda oas med naturen som den närmsta grannen. Fastigheten har genomgått en totalrenovering mellan 2015-2017 och att skåda finns nu en exceptionell bostad, som med sinne för stil och varsam hand förvandlats till ett praktiskt hem med genomgående ljus och lugn färgsättning där kombinationen med vackra originaldetaljer skapar en svårslagen rustik charm i modern tappning.

Att uppleva är också den nyuppförda paviljongbyggnaden om 55 m², vars placering är odiskutabelt välgenomtänkt och innehar exklusiva materialval med hög kvalitet på utförandet. Här finns samtliga lyxattribut du kan tänka dig. Eller vad sägs om en tilltagen tvagningsyta med bad och dusch som tar dig direkt till den intilliggande bastun - allt samlat kring den svårslagna utsikten över poolområdet och vidderna. Här finns också ett orangeri som tar sinnet till Medelhavet och ett rogivande extrarum, idealt för övernattande gäster.

Varmt välkommen till denna idyll!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Gustav Göransson
Gustav Göransson
Ansvarig mäklare
/