gratis värdering

Skånelänga med gästhus inbäddat i grönska!

Örnahusen, Frans Glimbergs väg 5

Boarea
87 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
1 955 m²
Slutpris
5 580 000 kr

Välkommen till Österlen och denna charmiga skånelänga, inbäddad i grönska och med havet runt knuten! Örnahusen är ett attraktivt område strax utanför Skillinge fiskläge, med närhet till havet, stränder och skog med härliga promenadstigar.

Bostaden och dess gästhus uppfördes så sent som 2008/09 och har alla moderna attribut. Samtidigt finns här många genuina uttryck i listtäckning och ståndrännor på taken, spröjsade fönster, putsade väggar, synliga bjälkar och eldstad. Dispositionen är också smart med allt du behöver i ett plan; stort sovrum, badrum med tvättmaskin, härligt kombinerat kök/vardagsrum/matplats. På övre plan finns två generösa sovrum och en sovalkov. Därtill rymmer gästhuset både sovrum och sovloft.

Trädgården är en oas i sig. Ombonad och insynsskyddad. Härliga gräsytor, inramade av träd och buskar. Vi finner fruktträd och ett mäktigt fikonträd. Odlingslådor i återvunnet tegel. Robot-gräsklippare finns och håller gräsmattan i trim. Vi finner även en bastu och en vedeldad badtunna. Noteras bör att tomten, som mäter 1 955 kvm, har stor potential för den som vill bygga ut eller skapa sig en större odlad trädgård.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/