gratis värdering

Helrenoverad enplansvilla

Vik - Nyhem, Lukasvägen 4

Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 123 m²
Slutpris
2 550 000 kr

Välkommen till denna helrenoverade enplansvilla med smart planlösning och trädgård med bästa solläge! Under åren 2016-2017 genomgick huset en totalrenovering och är nu i mycket gott skick. Stort socialt rum centralt i huset, bestående av allrum, matrum och kök. Därtill tre fina sovrum. Både badrum och gästtoalett. Vi finner även ett vattenburet effektivt värmesystem som kompletteras av ett luft/återvinningsaggregat. Fiber-anslutning. Mycket rymligt förråd och garage.

Trädgården består av stora gräsytor och omgärdas av uppväxta häckar. Dessutom vetter trädgården både mot väster och mot en allmänning med lekplats, vilken nås via grind i trädgården. Uteplatser i olika väderstreck.

Närhet till havet på Viks fiskeläge, två olika golfbanor, Simrishamn och Sophiaskolan i Rörum. Bussen mellan Kristianstad och Simrishamn ger dig fina möjligheter att pendla till jobbet.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/