gratis värdering

Onslunda 244

Boarea
27 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
758 m²
Slutpris
3 240 000 kr

Längs en slingrande grusväg med fria vyer på vardera sida når du denna vackra gamla Skånegård. Här har ägarparet lagt ner sin själ, inne som ute. Renoveringen påbörjades 2001 och hållit på ända fram till idag. Genuina detaljer har plockats fram och boarean har mer än fördubblats. Materialen är noga utvalda och linoljan har det inte sparats på! Det senaste tillskottet är en helt ny tillbyggd vinkel bestående av helkaklat badrum, relaxavdelning/allrum samt ett loft. Här kan man avnjuta solnedgången med öppningsbart stort glasparti och altanen utanför. Fastigheten har dessutom också nyligen blivit förberett för vattenburet system med delvis golvvärme. Bästa solläget med sol från morgon till kväll! Det är som en skyddad egen liten oas, stänga portarna för att bara få lov att vara en stund.Passar såväl fritids som åretruntboende. Lummig trädgård med flera rum och en blandning av olika sorters träd, buskar och blommor.

Närhet till hela Österlens rika utbud. Underbara havsstränder såsom tex Haväng finns endast 15 min bort med bil. Till god service i Tomelilla är det ca 1 mil.

Detta är en plats att hämta energi på, andas fritt, finna lugn och bara njuta. Nu är det dags för en ny ägare att skapa minnen och älska denna gård. Varmt välkomna på visning!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/