gratis värdering

Välplanerat radhus i Edvinshem!

Edvinshem, Babordsgången 4A

Boarea
123 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
264 m²
Slutpris
3 800 000 kr

Välkommen till detta bekväma boende i ett plan och på lugnt läge! Huset, som är välplanerat och i mycket gott skick, passar både den lilla och stora familjen. Under 2012 genomgick fastigheten en totalrenovering och 2013 lades taket om. Även ett syllbyte har ägt rum. Vi finner tre sovrum, två wc och ett stort socialt rum som rymmer kök, matplats och vardagsrum. Här finns även en värmande kamin och utgång till den skyddade utemiljön. Goda förvaringsmöjligheter i huset och dessutom finns ett större varmförråd på gaveln av huset. Av detta förråd kan ett ytterligare rum skapas, för den som behöver.

Fastigheten är belägen på en mysig hörntomt med skyddad innergårdsliknande trädgård. Här finner vi gräsytor, stor uteplats, förråd och spa-bad. På framsidan finns uppvuxna häckar och gräsytor.

Området är bilfritt och omges av inbjudande grönområden. Nära till skolor, dagis, affärer tennis- och padelarena. Som boende har du tillgång till garageplats och en parkeringsplats. Barnvänligt område som erbjuder goda kommunikationer med bussförbindelse inom Ystads stadskärna.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/