gratis värdering

Brantevik, Skillingevägen 36

Boarea
178 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 416 m²
Slutpris
5 900 000 kr

Exkusivt läge och boende på Brantevik. Ett kort stycke från havet och närmaste granne med "Grönet´s" stora skyddade område av strandängar och naturbetesmarker.
Här, på hörntomt med havsutsikt vid stillsam återvändsgata, har nuvarande ägare skapat ett modernt och väl genomtänkt boende i traditionell skepparhusstil. Stor omsorg har lagts på detaljer och materialval. Huset är uppmurat från grunden med hjälp av skickliga lokala hantverkare. Ser ut att ha legat här i århundrade.
Smakfull, öppen planlösning. Många genomtänkta och överraskande detaljer i ett välkomnande hem präglat av generösa ljusinsläpp genom fönster/dörrar och kupor. Varma goa klinkergolv, eldstäder och en väl tilltagen spa avdelning för vardagslyx.
Den inspirerande trädgården bjuder möjligheter till sittplatser i alla väderstreck och i det fantastiska lilla växthuset sitter man skyddad långt ut på hösten. Garage /förråd, gästhus och växthus inramar den lummiga insynsskyddade sydväst/väst sidan av tomten. Stor stenläggning i Offerdalsskiffer. På försommaren skördas kilovis med egen sparris och på sensommaren dignar det av blå och gröna druvor.
Promenadstig ner till "Grönet", badklipporna och sen vidare strandpromenad mot Gislövshammar.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/