gratis värdering

Gården NilsNils

Gärsnäs, Malmövägen 88 och 90, samt Gamla Kyrkvägen 18 och 20

Boarea
575 m²
Antal rum
17 rum
Tomtarea
24 745 m²
Slutpris
3 950 000 kr

Gården NilsNils, som har ett mycket kommersiellt läge längst genomfartsgatan i Gärsnäs by. Detta är en byggnad med anor, närmare bestämt från år 1160! Här finns ett boningshus med vattenburet värmesystem från jordvärmeanläggning samt solceller (installerade 2019!). Dessutom en fyrlängad gård med f.d. stall/logdelar och verksamhetslokal med total inredd golvyta om ca 250 m². I detta utrymme finner vi både kök och ett nyligen skapat badrum. I tillägg finns fem separata lägenheter att användas för uthyrning eller övernattningsmöjligheter för gäster. Den fyrlängade gården har en typisk kullerstensbelagd innergård. Fiber finns inkopplat och även på gården finns solceller.

Goda hyresintäkter från både byggnader och mark! Kontakta fastighetsmäklaren för mer detaljerad information.

Gärsnäs har ett mycket kommersiellt läge på Österlen och har som en av få orter tåg- och bussförbindelse med Malmö/Lund.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/