gratis värdering

Ståtlig 8-rumsvilla på dubbeltomt

Gärsnäs, Kvarnvägen 7

Boarea
140 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
1 655 m²
Slutpris
2 300 000 kr

I början av 80-talet öppnade familjen Jolom ett av Österlens första vandrarhem. Artister, poeter, författare, sångare, musiker, dansare, konstnärer mfl har genom åren bott på vandrarhemmet, verkat på Österlen och uppträtt/ställt ut på det välrenommerade RagnarPers. Numera är fastigheten en av byns absolut mest spännande villor och i gott skick! Här finns åtta rum och två kök. Dessutom full källare, på övre plan stor inglasad balkong, vid entrén en inglasad veranda stor nog för kräftskivan och ett konverterat skyddsrum. Boningshuset genomgick en totalrenovering 2002; entreprenör var Peab. Därefter har löpande underhåll och förbättringar genomförts.

Trädgården om 1 655 m² är en historia i sig och har tillfarter från båda sidor av kvarteret. Gärsnäs har ett mycket kommersiellt läge på Österlen och har som en av få orter tågförbindelse med Malmö/Lund. Här finns även skola, livsmedelsbutik, kiosk idrottsförening och diverse butiker.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/