gratis värdering

Villa med tillbyggnad på lugn gata

Skillinge, Långgatan 15

Boarea
137 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
1 069 m²
Slutpris
4 950 000 kr

Välkommen till Skillinge fiskeläge och ett av byns lugnare kvarter! Här finner vi en stabil 60-talsvilla, som både totalrenoverats och som på senare år fått en tillbyggnad. Tomten är rymlig och perfekt vänd mot solen.

Tillbyggnaden skapades för att rymma en affärsverksamhet, med avseende på brandskydd, tillgänglighet och separat parkeringsplats. Samtidigt skulle den på ett naturligt vis kunna vara integrerad med övriga boningshuset. Dina egna idéer sätter gränserna. Hemmagym? Hemmakontor? Gästavdelning? Hobbyrum?

I detta hem går färgsättning och materialval i ljusa toner. Takhöjden är tilltagen. Helkaklade badrum i båda plan. Spännande kamin kompletterar det vattenburna värmesystemet. Fiber finns.

Totalrenovering genomfördes under åren 2007-2010 av tidigare ägare, då samtliga ytskikt renoverades, ny luft/vatten-värmepanna installerades, två helkaklade duschrum byggdes, nytt kök installerades, ny altan, ny garageport, ny "kakelugn" i modern tappning (inbyggd kamin - godkänd och sotad). Nuvarande ägare har därefter bytt samtliga fönster, byggt tillbyggnaden, bytt tak, putsat fasaderna, utvidgat parkeringsplatser och trädgårdens trädäck, ändrat rumsdispositionen på övre plan, samt renoverat alla invändiga ytskikt.

Trädgården är generöst tilltagen och perfekt vänd mot sydväst och omgärdas av en uppvuxen häck. Här finner vi gräsytor, rejäla trädäck, bärbuskar och fruktträd. Därtill rhododendron, kokolokorosor, lavendel, tulpaner, påskliljor, eucalyptus etc.

Skillinge är ett av Österlens omtyckta fiskelägen. En kort promenad bort finns livsmedelsbutik, förskola, hamnkrog, pizzeria, kaféer och små butiker. Det är ca 10 km till Simrishamn och de kritvita badstränderna finns ca 4 km bort med cykel. En stor fördel är också skogsområdet som sträcker sig från Skillinge mot Norrekås och Örnahusen.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/