gratis värdering

Byns gamla tvätteri blev en modern bostad

Skillinge, Seymours Väg 22

Boarea
248 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
619 m²
Slutpris
4 300 000 kr

I populära Skillinge finner ni i byns gamla tvätteri en modern familjebostad. Huset har under åren 2008-2018 genomgått omfattande renovering där man bevarat den genuina tegelfasaden och gett insidan en modern och öppen planlösning.

Bostaden erbjuder er stora sällskapsytor med ljus och modern stil, moderna badrum på båda våningar och en lättskött trädgård avskärmad från omgivningen. Samtliga sovrum har generöst tilltagna ytor och den separata delen, tidigare använd som butik, har möjliget att erbjuda sin nya ägare ett gästhus, ytterligare förvaringsutrymme eller varför inte verksamhetslokal precis som förr.

Från fastigheten är det gångavstånd till såväl matbutik som fiskehamn med badbrygga. Byn erbjuder även en aktiv idrottsklubb, skola, teater och hamnkrog. Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/