gratis värdering

Byggklar tomt på lugnt läge i utkanten av fiskeläget!

Skillinge, Axelgatan 5

Tomtarea
1 302 m²
Slutpris
1 000 000 kr

Välkommen till Österlen och denna skogsglänta i utkanten av Skillinge Fiskeläge. Här finner vi en byggklar tomt om hela 1302 kvm! Med omedelbar närhet till havet, Skillinge fiskeläge och dess omtyckta skog, samt idrottsplats med tennis- och padelbanor. Ett riktigt lugnt läge!

Byggnationen styrs av gällande detaljplan, vilken medger både huvudbyggnad och sidobyggnad. Huvudbyggnaden för uppföras i två plan, med en byggnadsarea om högst 120 kvm, vilket kan ge en boarea på upp mot 200 kvm. Den ska till karaktär, volym och detaljutförande uppföras i samspel med den äldre bebyggelsen. För sidobyggnaden tillåts 50 kvm i byggnadsarea. För den som vill, så finns här alltså möjlighet att skapa ett större hus och dito gästhus.

Kommunalt vatten och avlopp, fiber samt el finns i tomtgräns. Anslutningsavgifterna är ej betalda.

Skillinge är ett levande fiskeläge med affär, hamnkrog, vedeldad pizzeria, förskola och små butiker. En kort promenad från huset nås omtyckta Hävdavägen där vi finner försäljning av närodlade grönsaker, samt bageri och kafé i form av välrenommerade Jord & Bord och Gamla Bageriet. Nere vid havet finner vi en liten markväg vid namn Tångvägen, som tar dig till de kritvita sandstränderna vid Spraggehusen.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/