Dela på Facebook gratis värdering

Med milsvid utsikt på Hörups Backe!

Hörup, Storgatan 73A-D

Tomtarea
1 152 m²
Pris
950 000 kr

Välkommen till detta magiska läge, på Hörups Backe! Här har vi nöjet att presentera fyra byggklara och avstyckade tomter. Med milsvid utsikt över Hörups kyrka, det öppna böljande landskapet och havet i horisonten! Med sitt centrala läge på Österlen finns mycket spännande att besöka i omgivningarna. Hagestad Radby med Karl-Fredrik på Eklaholm och omtyckta restaurangerna Härden Matstudio, Örum 119 och Örums Nygård finns alldeles nära. Havet med fiskelägena Kåseberga och Skillinge samt världsunika stränder som Sandhammaren och Mälarhusen ligger inom 6-8 km. Både i Löderup och Borrby finns livsmedelsbutiker och skolor.

Här på höjden låg tidigare ett riktigt landmärke, närmare bestämt en 140 m (!) lång svinalänga. Ägaren har genomfört en omfattande rivning och nu återstår bara grunden att forsla bort, vilket ägaren ansvarar för och bekostar. Ystad kommun utfärdade 2022-03-15 byggrätter för de fyra tomterna och därefter styckades de av lantmäteriet. I väster och öster finns de två något större tomterna om 1616-1820 kvm med de mittersta mäter mer normala 1126-1152 kvm.

Vägen upp till fastigheterna kommer dels att justeras något mot väster (gäller den nedre tredjedelen) och dels förbättras. Dessutom kommer en allé planteras längs vägen. Detta ansvarar ägaren för. Det är möjligt att koppla fastigheterna till det kommunala nätet för vatten, avlopp och fiber. Möjlighet till el finns också.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Mathias Blomberg
Mathias Blomberg
Ansvarig mäklare
/
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Extra kontaktperson
/