gratis värdering

Fri havsutsikt, längst ner på Kiviks fiskeläge!

Kivik, Hölvägen 11

Tomtarea
448 m²
Slutpris
2 950 000 kr

UNIK MÖJLIGHET! Med fri havsutsikt, längst ner på Kiviks fiskeläge, finner vi denna byggklara hörntomt! I både öster och norr gränsar tomten till en cykel/gång-väg. Från tomten ges omedelbar närhet till havet, promenadvägar, lekplats och inte minst den omtyckta fiskrestaurangen.

Bygglov är nyligen beviljat för en modern skånelänga om 143 kvm i boarea och en inbyggd spännande balkong om 19 kvm (se bilagda ritningar). För dig som inte vill uppföra just detta hus eller som vill göra justeringar i det godkända bygglovet, så kan givetvis detta sökas. Då är det en stadsplan från 1948 som styr (se bilagd handling).

Sedan ett antal år så har en detaljplan för hamnen i Kivik arbetats fram och börjar nu komma riktigt nära ett beslut. Utställning och samråd skedde tidigare i år. Planen befäster att marken framför fastigheten inte ska bebyggas, utan fortsatt var parkmark.

Kiviks fiskeläge är ett levande samhälle, med skola, förskola, livsmedelsbutik, kafé, små butiker, pizzeria, restaurang och banker.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/