gratis värdering

Byggklar tomt mitt i naturen!

Skräddaröd, Hasselbackavägen (tomt A)

Tomtarea
6 600 m²
Slutpris
1 400 000 kr

Välkommen till denna skogsglänta mitt på Österlen! Inbäddad i naturen finner vi denna byggklara tomt. Fritt och öppet mot solnedgången i väster och en skyddande skog i norr och öster. De underbara omgivningarna består av natur- skogs- och betesmarker. Alldeles i närheten finner vi ensamma trädet vid Mandelmanns gård och Sträntemölla-Forsemölla naturreservat, med vandringsvägar över böljande betesmarker, högväxta bokskogar och vila vid brusande forsar. Inom cykelavstånd nås Gyllebosjön, havet vid Knäbäckshusen, golfbanor och Rörums by med skola och omtyckta Franskans Creperie.

Simrishamns kommun utfärdade positivt förhandsbesked om byggrätt. Beslutet vann laga kraft 2021-11-01 (se bilagt besked). Säljarna har med förhandsbeskedet som grund ansökt om avstyckning (se bilagd ansökan) och Lantmäteriet har givit besked om att ärendet ska prioriteras. Köpet villkoras för att avstyckningen kan genomföras och att detsamma vinner laga kraft, vilket beräknas ske under januari-februari 2022.

Enligt förhandsbeskedet så ska byggnaderna till skala och format samt utseende anpassas till platsens karaktär och harmoniera med befintlig traditionell bebyggelse i området. Framtida ägare hänvisas till enskilt vatten och enskilt avlopp.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/