gratis värdering

Byggklar tomt på Brösarps Backar!

Brösarp, Söder om Poppelvägen

Tomtarea
23 680 m²
Slutpris
1 450 000 kr

Unikt tillfälle att förvärva en del av Brösarps Backar, där du från högsta punkt har en milsvid utsikt över byn, backarna och havet i horisonten! Fastigheten består av hela 23 680 kvm ängsmark och har ett fritt läge men samtidigt i anslutning till byn. Fastigheten består av två delar; den västra om ca 2 700 kvm och den östra delen, som idag används som betesmark. Här finns möjlighet att skapa ett naturnära boende!

Kommunen utfärdade nyligen för den västra delen av fastigheten ett positivt förhandsbesked om byggrätt för bostadshus och sidobyggnad. Bekräftelse finns på möjligheten att ansluta fastigheten till det kommunala nätet för vatten och avlopp. Nuvarande ägare har låtit utföra en naturvärdesinventering, vilket var ett krav för byggrätten. Köparen står samtliga kostnader avseende bygglov, anslutningsavgifter, geoteknisk undersökning och kostnader kopplade till byggnation.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/