gratis värdering

Vik - Sandvången, Sandvångsvägen 34

Tomtarea
2 346 m²
Slutpris
2 500 000 kr

Unik tomt om 2 346 m², högt belägen med havsutsikt och granne med Djupadals golfbana, avskilt belägen strax utanför Viks Fiskeläge. Tomten ligger mitt i en äppelodling. Här får ni uppleva vårens vackra äppelblom eller sensommarens och höstens äppelmognad och skörd. Läget är också mycket fördelaktigt för den golfintresserade, då Österlens Golfklubbs fina banor Djupadal och Lilla Vik ligger alldeles i närheten. Parkering finns på tomten. Perfekt för dig som älskar både hav och natur. Fina strövområden och motionsspår längs kusten Vik och Baskemölla, samt inåt land mot Sandvången och Gyllebo skogen. Fina cykelvägar inom området i norr Brösarp och i söder Skillinge.

Möjlighet finns att ansluta till kommunalt vatten och avlopp, fiber och el. Dessa anslutningskostnader betalas av köparen.

PRIS: Säljes till högstbjudande.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/