gratis värdering

Härlig naturtomt!

Tobisvik, Mosshallavägen

Tomtarea
993 m²
Slutpris
1 800 000 kr

Välkommen till denna glänta mellan Bäckhalladalens naturreservat och Tobisviks svalkande badstränder! Här finner vi en byggbar och nyligen avstyckad tomt. Perfekt för dig som älskar både hav och natur men som samtidigt uppskattar närheten till Simrishamn.

I väster finns en markyta som inte är byggbar och i öster finns ett karakteristiskt stengärde. Simrishamns kommunen gav nyligen förhandsbesked om byggrätt på fastigheten och du har nu gott om tid på dig att bygga din dröm. Det är möjligt att ansluta fastigheten till det kommunala vatten-nätet, medan enskilt avlopp ska anläggas på egen fastighet.

I Bäckhalladalens naturreservat, med en storlek om 148 ha (!) finns med mängder av promenadstigar och härlig natur. Här finns även belysta motionsspår. Alldeles nedanför stugan finner vi även flera omtyckta bad; klippbad vid Vårhallarna, Tobisviks sandstrand och omtyckta Tobisviksbadet med utomhusbassänger. Simrishamns mysiga gator och restauranger nås med cykel eller till fots.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/