gratis värdering

Hagtornsvägen 7

Tomtarea
874 m²
Slutpris
3 000 000 kr

Nu har du chans att förvärva denna tomt i populära Rörums Strand. Lugnt belägen längst ner på Hagtornsvägen som är en återvändsgata. Vatten och avlopp är betalt.
En kort promenad bort når du den kilometerlånga sandstranden, en av Sveriges finaste, vackraste stränder som inbjuder till både sol och bad. Alldeles i närheten ligger också Stenshuvuds Nationalpark med fina strövområden och med en enastående flora och fauna. Något för naturälskaren!
Denna plats är ett litet smultronställe där du har chans att skapa din dröm! Enligt planbestämmelserna får du bygga ett bostadshus i 1 plan med max 3.5 meter i höjd och en taklutning mellan 45-50 grader. Högst en femteldel av tomten får bebyggas.

I närheten av området finns Knäbäckshusen med sin charmiga bebyggelse och en tennisbana. Mandelmanns Trädgårdar finns i Rörum där man också har Franskans Crêperi och flera konsthantverkare. Österlens Golfklubb har två fina banor i närheten. På kort avstånd finner du de pittoreska fiskebyarna Vik, Baskemölla, Vitemölla och Kivik, där du också har affär och ett flertal restauranger bl a Buhres Fisk och Vitemölle Havsbad.

Välkomna!

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Anna Scholander Ingelgren
Anna Scholander Ingelgren
Ansvarig mäklare
/