gratis värdering

Byggklar tomt på lugn gata!

Simrislund, Skimmelgatan 9

Tomtarea
606 m²
Slutpris
350 000 kr

Byggklar tomt i Simrislund! Här längs denna lugna och med en trädgård i västerläge finns alla förutsättningar för din bostadsdröm. Kommunalt vatten och avlopp är betalt (se separat notering). El och fiber finns i gatan. Nuvarande ägare sökte 2006 ett bygglov för 1,5-planshus med garage. Bygglovet har gått ut, men kan fungera som inspiration eller utgångspunkt för ditt eget bygglov. Området styrs av detaljplan.

Härifrån ligger allt inom promenadavstånd och förskola och skola nås utan att passera större vägar. I Simrishamn finns all tänkbar service, mysiga gator och restauranger. Längs havet finns en cykelväg, som tar dig norröver till Simrishamn, hamnen, Tobisviksbadet och Bäckhalladalens naturreservat, med mängder av promenadstigar och härlig natur. Här finns även belysta motionsspår. Söderöver kommer vi till pittoreska fiskelägen som Brantevik, Gislövshammar och Skillinge.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/