gratis värdering

Byggklar tomt på lugn gata!

Gladsax, Axel Anders väg 26

Tomtarea
776 m²
Slutpris
500 000 kr

Byggklar tomt på i omtyckta Gladsax på Österlen! Här längs denna lugna återvändsgata och med en trädgård i söderläge finns alla förutsättningar för din bostadsdröm. Kommunalt vatten och avlopp är betalt (se separat notering). El och fiber finns i gatan. Nuvarande ägare sökte 2007 ett bygglov, som inte gäller längre, men som kanske kan fungera som inspiration. Området styrs av detaljplan, som tillåter enplanshus.

Gladsax är en kyrkby ca 4 km från Simrishamn. Här slår historiens vingslag! Gladsax län var mellan 1300 och 1600-talet ett av Skånes huvudlän och det styrdes från den kungliga länsborgen Gladsaxehus. Arkitekturen och de slingrade bygatorna påminner oss om denna tid.

En cykeltur från Gladsax finner vi Bäckhalladalen samt Simrishamn och havet. I Bäckhalladalens naturreservat finner vi mängder av promenadstigar och härlig natur. Här finns även belysta motionsspår. I Simrishamn finns all tänkbar service, mysiga gator och restauranger.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/