gratis värdering

Byggbar tomt på högt läge!

Kivik, Lavendelvägen 3

Tomtarea
1 465 m²
Slutpris
1 550 000 kr

Byggbar tomt, på högt läge i fiskeläget och med framtida havsutsikt! Anslutningsavgiften för kommunalt VA är erlagd (värde idag ca 142 500 kr) och ingår i köpet. Området är detaljplanerat. Närhet till härlig natur och Kiviks hamn.

Tomten omges av ett större naturområde, både i öster och söder. Detta borgar för en privat och lugn trädgård i rakt söderläge. Perfekt för dig som älskar både hav och natur men som samtidigt uppskattar närheten till samhället och service.

Kivik är ett av Österlens omtyckta fiskelägen och fungerar med sin goda service väl för den som vill sätta bopålarna permanent. Vi finner butiker, restauranger, caféer, bank och skola. Bussförbindelser är goda mellan Kristianstad och Simrishamn. Området präglas av äppelodlingar och ett flertal stora aktiviteter utgår från orten, t.ex. Kiviks marknad och äppelmarknaden.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/