Dela på Facebook gratis värdering

Byggklart vid Djupadals Golfanläggning

Vik, Williams väg

Tomtarea
727 m²
Pris
1 295 000 kr

Välkommen till Österlen! På lantligt läge alldeles intill Djupadals Golfanläggning finner vi denna härliga tomt. Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende med perfekt solläge och rogivande utsikt över böljande fält.

Bygglov finns och vann laga kraft 2017-09-29. Därefter erhöll markägare även ett startbesked. Byggnation är påbörjad så till vida att boningshuset är utsatt på plats och det har schaktats för grunden. Som köpare bestämmer du själv om du vill ta del av de handlingar (bygglovsritningar, k-ritningar, kontrollplan etc.) som finns och uppföra det hus som bygglovet avser eller om du vill genomföra ändringar och söka nytt bygglov.

Kommunalt vatten och avlopp, el och fiber finns tillgängligt att ansluta till. Samtliga anslutningskostnader bekostas av köparen. Säljaren kommer anlägga en grusväg som leder fram till fastigheten. Framtida underhåll och skötsel sköts av köparen.

Djupadals golfbana ligger alldeles runt knuten och Lilla Viks golfbana finns i samma by! Tomten ligger mitt i naturen med en mängd fina promenadstråk. På promenadavstånd nås havet och det pittoreska fiskelägets äldre bebyggelse. Med cykel eller bil nås Simrishamn med all service och en mängd underbara resmål.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Budgivning

Lägga bud? Kontakta ansvarig mäklare.

Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/

Kort fakta

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Fast.beteckning
Viks Fiskeläge 15:17
Adress
Williams väg
Område
Vik
Kommun
Simrishamn
Areakälla
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Tomtarea
727 m²
Pris
1 295 000 kr

Byggnad

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnaden bekostas av köparen. Del av denna avgift har säljaren erlagt i förtid och detta är en kostnad som säljaren vill ha ersättning för vid köp. Resterande del erläggs till kommunen då man som ny ägare väljer att ansluta sig fullt ut.

Ekonomi

Taxeringsvärde
317 000 kr
Taxeringsår
2019
Markvärde
317 000 kr
Skatt/avgift
3 170 kr
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser
Vattenskyddsområde
Rättigheter förmån
Förmån: Officialservitut Väg, 1291-2018/8.1 (avser tillfart).
Rättigheter last
Last: Officialservitut Vatten Och Avloppsledning, 1291-2741.2 (avser ledning för kommunalt va, som går i tomtgräns och vidare till grannfastigheten i öster).