gratis värdering

Byggklart vid Djupadals Golfanläggning

Vik, Williams väg

Tomtarea
727 m²
Slutpris
1 295 000 kr

Välkommen till Österlen! På lantligt läge alldeles intill Djupadals Golfanläggning finner vi denna härliga tomt. Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende med perfekt solläge och rogivande utsikt över böljande fält.

Bygglov finns och vann laga kraft 2017-09-29. Därefter erhöll markägare även ett startbesked. Byggnation är påbörjad så till vida att boningshuset är utsatt på plats och det har schaktats för grunden. Som köpare bestämmer du själv om du vill ta del av de handlingar (bygglovsritningar, k-ritningar, kontrollplan etc.) som finns och uppföra det hus som bygglovet avser eller om du vill genomföra ändringar och söka nytt bygglov.

Kommunalt vatten och avlopp, el och fiber finns tillgängligt att ansluta till. Samtliga anslutningskostnader bekostas av köparen. Säljaren kommer anlägga en grusväg som leder fram till fastigheten. Framtida underhåll och skötsel sköts av köparen.

Djupadals golfbana ligger alldeles runt knuten och Lilla Viks golfbana finns i samma by! Tomten ligger mitt i naturen med en mängd fina promenadstråk. På promenadavstånd nås havet och det pittoreska fiskelägets äldre bebyggelse. Med cykel eller bil nås Simrishamn med all service och en mängd underbara resmål.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/