gratis värdering

Gröstorp, Impevägen

Tomtarea
5 600 m²
Slutpris
600 000 kr

På lantligt läge intill naturreservatet ”Impan” finner vi denna härliga tomt! Avstyckning pågår och den byggklara tomten beräknas bli ca 5 600 m².

Förhandsbesked finns och vann laga kraft 2019-09-20. Från detta datum måste du som köpare påbörja byggnation inom 2 år och färdigställa byggnation inom 5 år. Byggnation för inte ske på synliga stenhällar utan lokaliseras till platser med större jorddjup (troligen åt nordöstra delen av fastigheten). Se detaljer i bilagd handling.

Naturen i Impan finns alldeles runt hörnet och på promenadavstånd nås ytterligare ett naturreservat, nämligen Bäckhalladalen. I Gröstorp finns Bengtssons Loge, byns omtyckta restaurang & pub. Med bil nås havet och Simrishamn på några minuter.

Kommunalt vatten och avlopp, el och fiber finns i gatan. Samtliga anslutningskostnader och kostnader förknippade med byggnation bekostas av köparen.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/