gratis värdering

Exklusivt tillfälle att skapa din drömbostad alldeles vid vattnet

Skillinge, Jeppas äng 6

Tomtarea
347 m²
Slutpris
750 000 kr

OBS: Anslutning för kommunalt vatten och avlopp är betalt och inteckningar om totalt 1 250 000 kr finns!

Exklusivt tillfälle att skapa din drömbostad alldeles vid vattnet på Skillinge fiskeläge! Möjlig havsutsikt från övre plan. Denna byggklara tomt finner vi på omtyckta Jeppas Äng, ett stenkast från småbåtshamnen på Skillinge fiskeläge! Inom 100 m nås byns gamla genuina kvarter och två restauranger! I sydväst vetter tomten mot områdets lilla torg, vilket borgar för en soldränkt tomt.

Detaljplanen är frikostig och tillåter t.ex. två takkupor eller en frontespis. För detaljer gällande hur tomten får bebyggas, se bilagd detaljplankarta. Den exakta arealen som får bebyggas och avståndet till gata/grannar styrs genom lämplighetsprövning av kommunen (köparen uppmanas att besöka platsen och bilda sig en uppfattning gällande vad som kan godkännas). Placering är inte styrt till annat än att det ska vara utanför prickmark, dvs. avståndet om 4,5 m till granne gäller ej.

Havet finns, som sagt, ett stenkast från tomtgräns och en härlig promenadstig tar dig till Morfars Hamn och vidare till Gislövshammar. I Skillinge finner vi hamnkrog, pizzeria, teater, vinbar, kaféer, livsmedelsbutik, förskola och trevliga små butiker. Skillinge företagarförening har 123 (!) företag anslutna. Läs mer på www.skillinge.com.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/