gratis värdering

Kyls strand, Kyhls strandväg 24

Tomtarea
850 m²
Slutpris
1 450 000 kr

Välkommen till Österlen och denna väl skyddade tomt, endast en minuts promenad från den kritvita sandstranden på Kyhls strand! Här har du alla möjligheter att skapa ditt drömboende. Sommarstuga eller för permanent bruk. Det ska vara möjligt att ansluta till vatten- och avlopp, el och fiber. Enligt rådande byggplan så får fastigheten bebyggas med både huvudbyggnad och gårdsbyggnad. 20% av tomtens area får bebyggas, vilket innebär att byggnaderna får uppta maximalt 170 m²!

Tomten är en naturtomt och du kan som köpare bestämma placering och utförande av ditt drömhus och därefter ta bort de träd du finner lämpligt.

Området är omtyckt för den underbara stranden, men även för sina härliga strövområden och närhet till både Skillinge fiskeläge och Borrby samhälle. Skillinge har hamnkrog, teater med vinbar, en mängd små butiker, fiskaffär, pizzeria med vedeldade pizzor, kafféer och livsmedelsbutik. Borrby bjuder på en mängd service, så som livsmedelsbutik, förskola och skola, närvård, apotek etc.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/