gratis värdering

Skillinge, Branteviksvägen 20

Tomtarea
608 m²
Slutpris
685 000 kr

Tillfälle att bo och verka i Skillinge fiskeläge på Österlen! Denna tomt ligger 100 m från havet och har en härlig utsikt över hav och öppna landskap! Den nyligen fastslagna detaljplanen är frikostig och tillåter t.ex. att 50% av tomtarean får bebyggas, 5,5 m till takfot och 40-50 graders taklutning. Detta ger alltså möjlighet att skapa en golvyta på över 300 m². Planen tillåter handel och kontor, samt bevakningsbostad (se bilagd detaljplan).

Nuvarande ägare har tidigare (2009, notera att fastigheten då var något större) fått bygglov godkänt för en vinkelbyggnad med både verksamhetslokal och övervakningsbostad. Total byggarea var då 350 kvm. Detaljplanen godkänner idag en byggarea på mark om 304 kvm.

Havet finns ett stenkast från tomtgräns och en härlig promenadstig tar dig till Morfars Hamn och vidare till Gislövshammar. I Skillinge finner vi hamnkrog, pizzeria, teater, vinbar, kaféer, livsmedelsbutik, förskola och trevliga små butiker. Skillinge företagarförening har 123 (!) företag anslutna. Läs mer på www.skillinge.com.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Marcus Ekström
Marcus Ekström
Ansvarig mäklare
/