gratis värdering

Högt belägen avstyckad gård med fin utsikt över slättlandskapet. Helt kringbyggd med pool.

Borrby, Räckavägen 26

Boarea
300 m²
Antal rum
10 rok
Areal
2.91 ha
Pris
9 800 000 kr

Högt belägen avstyckad gård med fin utsikt över slättlandskapet. Helt kringbyggd med fin innergårdskänsla, kullersten och pool, stort trädäck och anlagd uteplats. Borrby samhälle har all service, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, skola och förskola. Bussförbindelse i närheten.

I uthuslängorna finns två garageplatser med verkstad om 100 m². I förlängningen i denna byggnad finns nyinredd ateljé/gästlägenhet med fullt utrustat kök, samt dusch/wc.

I den f.d. stallängan finner vi på nedre plan ytor för förvaring och eventuell verksamhet, samt poolens teknikrum. Övre plan finns aktivitetsrum. Stallänga mot öster, möjlighet att bygga två separata lägenheter. Idag finns ett sommarrum samt stort kallförråd, i anslutning till pool med stort trädäck och anlagd uteplats.

Vad är din bostad värd?

boka gratis värdering

Vad är ditt boende värt? Oavsett om du bara är nyfiken eller går i säljtankar. Välkommen att kontakta oss för en gratis värdering. En fastighetsmäklare, från något av våra kontor på Österlen eller i Ystad, besöker dig för att uppskatta värdet.
Tor Ekström
Tor Ekström
Ansvarig mäklare
/